Menu Content/Inhalt
Home
Hartelijk welkom op deze website
Opening tijdens Corona-crisis

Tijdens deze corona-crisis zijn wij zoals altijd geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Er is voldoende bloem, meel en gist op voorraad, hier wordt hard voor gewerkt. Het is handig als u vooraf al een lijstje voor ons schrijft, dan is dit makkelijk te pakken.

Wel zal er een langere wachttijd zijn, aangezien er voor uw en onze veiligheid, maar 1 klant per keer naar binnen mag. En vormt zich buiten een rij, houdt u dan voldoende afstand van elkaar.

 

Voor het basis broodbakrecept wil ik u verwijzen naar ons recept: Basis Broodbakrecept. Deze staat bij de recepten in ons menu.

 

 
Hemelvaartsweek 2020

Wij zijn gesloten van woensdag 20 mei 2020 tot en met dinsdag 26 mei 2020
(Hemelvaartsweek)
Laatste dag open zaterdag 16 mei 2020
Eerste dag open woensdag 27 mei 2020

 
Workshop: GEBAK

Banner : GEBAK

---------------------


KLIK HIER VOOR DE WORKSHOP DATA


In de kalender kunt u kiezen voor de datum waarop u de workshop wilt volgen.
Als u een account aanmaakt krijg ik ook uw juiste gegevens.

-----------------------------------------------------------------------

Op veler verzoek een nieuwe workshop met gebruik van de oven. We gaan zoet gebak maken, mét een gistdeeg en zoals altijd veel ideeën voor variaties

We zullen beginnen met een uitleg van de ingrediënten en het verloop van de avond.
Nu gaan we hard aan het werk. We maken het deeg voor de twee stuks gebak. We gaan vormen en laten rusten. Vullingen maken en vlechten. Bakken en versieren. Kortom, een hele gevarieerde avond!

..... klik hier voor meer informatie



 
Workshop: broden en pasteitjes

Banner : 3 degen

---------------------
KLIK HIER VOOR DE WORKSHOP DATA


In de kalender kunt u kiezen voor de datum waarop u de workshop wilt volgen.
Als u een account aanmaakt krijg ik ook uw juiste gegevens.

---------------------------------------------------------------------

Na het succes van de broodworkshop is er nu een workshop waarin we 3 verschillende degen maken. Voor eindeloos veel variaties.

Het gevoel hoe de degen moeten voelen en hoe je het vervolgens kan verwerken. Dit ga ik uitleggen tijdens de workshop. Maar zoals een workshop betaamt zult u het ook zelf gaan doen. 

 .... lees hier meer over deze workshop en om u op te geven.


 
Workshop: BROOD

Banner : BROOD

---------------------

KLIK HIER VOOR DE WORKSHOP DATA

In de kalender kunt u kiezen voor de datum waarop u de workshop wilt volgen.
Als u een account aanmaakt krijg ik ook uw juiste gegevens.

--------------------------------------------------------------------

We eten het bijna elke dag: brood. Zo vanzelf sprekend dat we er bijna niet meer over na denken. Een hoop mensen bakken al met de broodbakmachine, maar tijdens deze workshop gaat het over het  gevoel.

Het gevoel hoe een goed brood moet voelen en hoe je het vervolgens kan verwerken. Dit ga ik uitleggen tijdens de workshop. Maar zoals een workshop betaamt zult u het ook zelf gaan doen. 

.... lees hier meer over deze workshop.