Menu Content/Inhalt
Home arrow Recepten en bakvragen arrow Vragen en Recepten
Vaak voorkomende bakvragen (en antwoorden)
Filter     Volgorde     Toon # 
Titel
Bakken met een speculaasplank
Mijn cake blijft nat en de korst wordt hard
Wat kan er gemaakt worden van bladerdeeg?
Springvorm maten
Hoe voorkom ik dat mijn brood kruimelt na het ontdooien?
Hoe voorkom ik dat mijn koekjes enorm uitlopen in de oven?
Hoe voorkom ik dat mijn cake gaat scheuren van boven?
Hoe voorkom ik dat boterkoek tegen-de-rand-oploopt?
Hoe krijg ik mijn boterkoek lekker smeu´g gebakken?
Hoe krijg ik een mooie goudgele boterkoek?
Wat is het verschil tussen meel en bloem?
Hoe komt dat een bruinbrood kleiner is dan een witbrood?
Mijn plaatstalen broodblik en brood stinken naar ijzer als het uit de oven komt.
Hoe kan ik het beste mijn plaatstalen broodblikken in gebruik nemen?
Het brood of de cake wil niet uit de vorm!
Hoe kan ik beste mijn plaatstalen broodblikken bewaren?
Kan ik ook zuidvruchten gebruiken met een broodbakmachine?
Wat kan ik bijmengen door mijn deeg?
Moet ik meelverbeteraar gebruiken?
Mijn brood bakt over de vorm
Mijn brood smaakt naar gist
Het brood rijst goed, maar zakt dan in (krater- of valleibrood)
Er zitten gaten onder de broodkorst
Moet er altijd suiker en zout in het brood?
Is het lekker om een ei door het brooddeeg te mengen?
Kan er i.p.v. water ook melk in het brood?
Hoe kan ik grote(-re) verpakkingen gedroogde gist bewaren?
Moet ik de gedroogde gist aanmaken met water en suiker?
Kan ik verse gist invriezen?
Mijn brood rijst helemaal niet!
 
<< Start < Vorige 1 Volgende > Einde >>
Resultaten 1 - 30 van 30