Menu Content/Inhalt
Vruchtentaart PDF Afdrukken E-mail

*30 gram gesmolten boter
*30 gram bruine basterdsuiker
*1/2 blik vruchten of vers fruit
*170 gram zelfrijzend bakmeel
*2-3 eieren
*60 gram fijne griesmeel
*110 gram boter
*110 gram basterdsuiker
*1 zakje vanillesuiker
*3 dessertlepels melk

Smelt 30 gram boter en doe ze in de vorm. Schik de goed uitgelekte vruchten op de bodem, bestrooid met de bruine suiker. Zeef de bloem met het gries meel. Roer de boter met de suiker, voeg de vanillesuiker toe. Klop er de helft van de eieren door en schep er vervolgens het bloemmengsel door, om en om met de rest van de eieren en melk. Spreid het beslag regelmatig over de vruchten, maak de oppervlakte iets hol en bak ze in een uur gaar, matige oven.

 
< Vorige   Volgende >