Menu Content/Inhalt
Sneeuwsterren PDF Afdrukken E-mail

*2 appels
*1 theelepel kaneel
*poedersuiker
*1 eetlepel suiker
*1 handvol rozijnen
*1 pak bladerdeeg

Zet eerst de oven aan op 200 graden. Knip een ster van papier, leg die op een plakje deeg. Snij de stervorm uit. Bedek het bakblik met alumiumfolie. Vet het in met wat olie. Leg 6 sterren op het bakblik. Dat zijn de bodems. Leg de andere 6 sterren op een bord, dat zijn de deksels.
Vulling: Snij de appels in hele kleine stukjes. Doe die in een kom met de rozijnen, de suiker en de kaneel. Goed roeren. Leg in het midden van ieder bodemster een eetlepel vulling. Leg de dekselsterren er boven op. Druk alle randjes van de sterren goed dicht! Het moet 20 minuten in de oven. Als de sterren uit de oven komen moeten ze een beetje afkoelen. Dan moet er lekker veel poedersuiker over!

Tip: Je kunt ook andere vormen nemen, als het maar de grote van een plakje bladerdeeg heeft. Bijv. bloemen, ballonnen enz.

 
< Vorige   Volgende >