Menu Content/Inhalt
Home arrow Recepten en bakvragen arrow Allerlei arrow Vanillesaus voor over appeltaart
Vanillesaus voor over appeltaart PDF Afdrukken E-mail

1/4 liter melk
15 gram suiker
10 gram custard
1/2 vanille stokje( opensnijden en vanille los maken)
1 ei

Breng de melk met het vanillestokje en de suiker langzaam aan de kook.Houd wat achtergehouden melk en los daar de custard in op.Voeg dit toe aan de hete massa in de pan. Klop een ei in een diepe schaal en voeg een gelijke
hoeveelheid vocht uit de pan toe.Klop los en voeg aan de hete massa in de pan toe, nu flink blijven kloppen in de pan. ( voor het gemak de stokjes eruit halen.
Nu de dikke warme saus over de punten gebak schenken..
Nou dit is met dit weer een heerlijke thuiskomer voor de kids, een lekker
toetje of sávonds bij de koffie.( of zomaar tussendoor...;o))

 
< Vorige   Volgende >