Menu Content/Inhalt
Spaghetti taart PDF Afdrukken E-mail

Even wat verhoudingen.
Als je een heel pak spaghetti gebruikt, dan vermengen met 3 eieren,
Het gehakt moet dan 750 gram zijn en het grotere pakje monchou.

Gebruik je ca. 3/4 pak spaghetti dan kun je de volgende verhoudingen
aanhouden.
spaghetti
2 eieren losgeklopt
1 pond gehakt
1 pakje monchou (kleinste pakje)
1/3 kopje ketjup
2 eetlepels gemalen ui
2 theelepels chilipoeder
1 theelepel knoflookzout
1 theelepel oregano
1/4 theelepel peper

2 rijpe tomaten

kook de spaghetti, laat uitlekken en spoel goe af meet koud water.
Mix de spaghetti met de losgeklopte eieren, en doe het in een springvorm
van ca. 26 cm doorsnede. Dit geheel vormt de bodem

Bak het gehakt aan, laat het overtollige vet weglopen. Mix erin de
monchou die in stukjes is gesneden (vermakkelijkt het mengen) en de
ketjup. Als het goed door elkaar heen is, voeg dan de kruiden toe, Meng het geheel goed. (als je het lekker vindt kun je ook nog gebakken champginons toevoegen)

Spatel het gehaktmengsel over de spaghetti. Bak in een voorverwarmde
oven op ca. 180 graden C voor ca. 15-20 minuten.

Versier met de in plakjes gesneden tomaat.

 
< Vorige