Menu Content/Inhalt
Home arrow Recepten en bakvragen arrow Hartige Taart arrow Cabo Verdisch pasteitje
Cabo Verdisch pasteitje PDF Afdrukken E-mail

*2 eieren
*paprika
*1 pak meel (kilo)
*5 blikjes tonijn
*zout
*1 ui
*1 liter water
*boter of margarine
*olie
*sambal

Uitjes en de paprika fijnsnijden in de pan met olie bakken totdat het een bruin kleurtje heeft, de tonijn en de sambal erbij, een kwartier bakken (blijven doorroeren).
De kokend water met daarin de boter en het zout. Aanrecht of tafel goed schoonmaken. Daarop de meel, en de eieren op het meel, het water er bij en kneden tot brooddeeg.
Platrollen met een deegroller, met knopjes rondjes uitprikken. Vullen met de visvulling en als een deken omslaan, als ze dicht zijn sierrandjes maken met een vork.
Bakken met olie in een koekenpan of frituurpan.
Lekker maar zeer heet.

 
< Vorige   Volgende >