Menu Content/Inhalt
Home arrow Recepten en bakvragen arrow Muffins arrow Pindakaas muffins
Pindakaas muffins PDF Afdrukken E-mail

Kleine kinderen schijnen er dol op te zijn!

1 1/2 cup bloem
1/2 cup witte suiker
2 theelepels bakpoeder
1/2 theelepel zout
1/2 cup pindakaas (niet te droog)
1/4 cup boter
1 cup melk
2 geklopte eieren

roer de droge ingredienten door elkaar. Voeg pindakaas toe en snij die er met twee messen door (net als het deeg van appeltaart) to een kruimelig geheel.

Voeg eireren en melk toe en roer dat er door tot een geheel.
Vul de ingevette vormpjes en doe er wat gerhakte pinda's en suiker over

of

Na het bakken (als de muffins nog warm zijn) in wat gelei dopen en daarna in gehakte pinda's

Goed voor 10 grote muffins.
Bakken op 190 graden in 15-20 minuten

 
< Vorige   Volgende >