Menu Content/Inhalt
Home arrow Recepten en bakvragen arrow Muffins arrow Sinaasappel muffins
Sinaasappel muffins PDF Afdrukken E-mail

1 1/2 cup bloem
1/2 cup witte bastert suiker
2 theelepels bakpoeder
1/2 theelepel zout
1/2 cup gesmolten boter of margarine
1 cup vers geperste sinaasappelsap
2 eieren
stukjes schil van de sinaasappel

Bloem, suikre,bakpoederen zout goed door elkaar roeren

Smelt de boter in een pannetje. Neem dit van het vuur af en roer en de sinaasappelsap, ei en stukjes schil door.

Doe de natte ingredienten bij de droge en roer dit door elkaar tot het net een geheel is.

Doe het beslag in de vormpjes . Leg daar boven op een suikerklontje dat in wat sinaasappelsap heeft gelegen.

Bakken op 190 graden in 15-20 minuten.


** Een klein handje cocos toevoegen in het beslag kan ook heel lekker zijn.

 
< Vorige   Volgende >