Menu Content/Inhalt
Home arrow Recepten en bakvragen arrow Muffins arrow Chocolade Cheesecake Muffins
Chocolade Cheesecake Muffins PDF Afdrukken E-mail

1 - 3 oz. zachte monchou of roomkaas (sorry ik weet even niet hoeveel dat is, maar dat is na te rekenen)
2 eetlepels rietsuiker
1 cup bloem
1/2 cup suiker
3 eetlepels ongezoete cacoapoeder
2 theelepels bakpoeder
1/2 theelepel zout
1 geklopt ei
3/4 cup melk
1/3 cup olie
poedersuiker

Kom 1:
Klop de roomkaas met de 2 eetlepels suiker tot een luchtig geheel. Zet dit aan de kant

Kom 2:
Roer de bloem, 1/2 cup suiker, cacao , bakpoeder en zout door elkaar.
Makin het midden een kuiltje. Doe daar het ei, de melk en olie in. Roer dit ineens door elkaar tot een lobbig geheel.

Vet het muffinblik in of doe er papieren vormpjes in.
Doe 2 eetlepels van het cacaomengsel (kom 2). Doe er een theelepel roomkaas (kom 1) op. Daarna de rest van het cacaomengsel.

Bakken op 190 graden in ca 20 minuten.

Bestrooi de muffins na het bakkan (eventueel) met wat poedersuiker

 
< Vorige   Volgende >