Menu Content/Inhalt
Home arrow Recepten en bakvragen arrow Plaatkoeken, brownies e.d. arrow Butterscotch vingers (14 stuks)
Butterscotch vingers (14 stuks) PDF Afdrukken E-mail

Benodigd:
75 gr. gezouten boter
75 gr. lichte rietsuiker, gezeefd
1 eetlepel appelstroop
75 gr. rozijnen
50 gr. hazelnoten, gehakt
100 gr. tarwebiscuitjes, iets gekruimeld
50 geconfeite kersen (bigarreaux), gehakt
25 gr. gehakte sucade

Werkwijze:
Doe in een ruime pan met dikke bodem de boter, suiker en stroop. Verwarm de massa al roerende op een laag vuur tot de suiker is opgelost. Draai het vuur iets hoger en laat 2 minuten zachtjes koken. Roer de overige ingredienten erdoor en vermeng goed. Giet het mengsel over in een ingevet ondiep vierkant bakblik van 18 cm. in het vierkant en laat het in de koelkast opstijven. Snij de laag daarna op vingerlengte. Smullen maar!!

 
< Vorige