Menu Content/Inhalt
Sesam Droomspijs PDF Afdrukken E-mail

bodem:
*1/2 kop boter
*2 eetlepels rietsuiker
*1 1/4 kop tarwebloem
*1/4 kop sojameel

bovenlaag:
*2 eieren
*1/2 kop honing
*1 theelepel vanille
*1/4 kop tarwebloem
*1/4 theelepel zout
*1/2 kop gemalen cocos
*1/3 kop sesamzaad of gemalen noten

Roer de boter en de honing ot het mengsel heel luchtig is. Voeg de beide meelsoorten toe, goed mengen. Spreid uit in een langwerpige ingevette bakvorm en bak 15-20 minuten in een matig warme oven tot de koek net begint te kleuren. Af laten koelen. Voor de vulling klopt u de eieren, klop er de honing en vanille door. Vermeng met de bloem, zout en bakpoeder. Roer er de cocos, sesamzaad of noten door. Verdeel over de koekbodem en bak nog 20 minuten. Laten afkoelen en snijd er repen van.

 
< Vorige   Volgende >