Menu Content/Inhalt
Kruidkoek met noten PDF Afdrukken E-mail

*2 eieren
*2 theelepels bakpoeder
*1 1/2 kop melk
*1/2 theelepel nootmuskaat
*1/2 kop fijngehakte noten
*1/2 theelepel gemalen kruidnagel
*2 eetlepels boter
*1 theelepel gemalen gember
*1/2 kop honing
*1 3/4 kop volkoren tarwebloem
*1/2 theelepel zout
*1/2 kop rozijnen
*1 theelepel kaneel
*1/2 kop gehakte pindanoten

Meng melk, boter en honing in een mixer. Voeg zout, kruiden en bakpoeder toe en meng opnieuw. Doe de bloem in een kom en giet er 1/3 van de vloei stof bij. Meng voorzichtig met een houten lepel en voeg steeds meer vloei stof bij. Klontjes wegroeren. Voeg rozijnen, pinda's en noten toe en giet in een ingevette cakevorm. Bak de koek 45 minuten tot een uur.

 
< Vorige   Volgende >