Menu Content/Inhalt
Home arrow Recepten en bakvragen arrow Vragen en Recepten arrow Wat kan ik bijmengen door mijn deeg?
Wat kan ik bijmengen door mijn deeg? PDF Afdrukken E-mail
Alles wat U lekker vindt!! Dat is het leuke van zelf brood bakken!! Droge toevoegingen zoals noten hebben weinig invloed op het recept. Wees voorzichtig met producten die van zichzelf al vocht bevatten. Gebruikt U een broodbakmachine wees dan voorzichtig met harde producten zoals bijvoorbeeld noten of suikerchips voor suikerbrood. De teflonlaag is snel beschadigd. Doe ze erbij bij de piepjes of aan het eind van de laatste kneding. U kunt ze natuurlijk ook zelf fijn hakken. Een ander idee is groenten of kaas. Ook is het een mogelijkheid om de volgende grondstoffen erbij te doen: zonnebloempitten (even roosteren voor meer smaak), lijnzaad, roggemeel, specerijen, zuidvruchten, gewone en/of gemoute tarwevlokken, sesamzaad, maanzaad, suikerbroodchips voor suikerbrood (zie recept op pagina bakrecepten), gierst, dadels, vijgen, bananen, abrikozen, cocos, knoflook enzovoort, enzovoort. U wordt beperkt door Uw eigen verbeelding.
 
< Vorige   Volgende >