Menu Content/Inhalt
Home arrow Recepten en bakvragen arrow Vragen en Recepten arrow Hoe kan ik beste mijn plaatstalen broodblikken bewaren?
Hoe kan ik beste mijn plaatstalen broodblikken bewaren? PDF Afdrukken E-mail
De beste manier om broodblikken te bewaren is ingevet en al. Dit omdat ze anders gaan roesten en U de volgende keer weer van voren-af-aan moet beginnen om Uw brood er uit te tobben. WAS ZE DUS NOOIT AF! Met het afwassen wast U ook het vetlaagje eraf wat U er de eerste keer hebt opgesmeerd. Maakt ze schoon met een stukje keukenpapier. Klinkt misschien onhygiënisch, maar is wel uiterst praktisch. En het brood incl. vorm wordt gebakken met 190-210 C. Zorg er echter wel voor dat de olie of het vet wat in de vorm blijft niet ranzig wordt, anders krijgt U een vieze smaak bij de volgende keer broodbakken. Het beste schoonmaken met een stukje keukenpapier.
 
< Vorige   Volgende >