Menu Content/Inhalt
Home arrow Recepten en bakvragen arrow Taarten arrow Chocolade bokkepootjes taart
Chocolade bokkepootjes taart PDF Afdrukken E-mail

1 cake (zelf gebakken uiteraard)
250 ml slagroom, stijf geklopt
1 zakje slagroomversteviger erdoor
1 pak bokkepootjes, in keukenmachine tot poeder vermalen
2 grote repen melkchocolade, au bain marie gesmolten met wat melk

Als je de slagroom geklopt hebt, beetje suiker erbij en de verpulverde bokkepootjes erbij, dan krijg je een zalige nogatineachtige vulling! De cake in 3 delen overdwars snijden. Doe de slagroom-bokkepootjesvulling tussen de cake en smeer het goed dicht en druk een beetje aan. Doe dit ook met de tweede laag. Neem het pannetje gesmolten chocolade en giet de chocolade over de cake. Neem een spatel of iets dergelijks en smeer de chocolade gelijkmatig over de cake zodat er een dikke laag chocolade overheen komt. Versier met zilverpilletjes of dat wat je leuk vind :-) Heeel erg lekker!

 
< Vorige   Volgende >