Menu Content/Inhalt
Home arrow Recepten en bakvragen arrow Brood arrow Brood met knoflook en parmezaanse kaas
Brood met knoflook en parmezaanse kaas PDF Afdrukken E-mail

Brood met knoflook en parmezaanse kaas

Ingrediënten
10 g zout
1 1/2 theelepel knoflookpoeder of 2 verse teentjes fijngehakt
500 g bloem
150 g geraspte Parmezaanse kaas
2 1/2 eetlepel magere melkpoeder (elk)
225 ml water
2 1/2 eetlepel boter
2 2/3 theelepel honing
10 gram gist gedroogd

Werkwijze
Vermeng het zout, knoflookpoeder, bloem, parmezaanse kaas en melkpoeder. Schenk het water, boter en honing erop. en gist daarin. Bak het brood volgens de gebruiksaanwijzing, dus zoals u gewend bent om het in de broodbakmachine te bakken.

 
< Vorige   Volgende >