Menu Content/Inhalt
Bananenbrood PDF Afdrukken E-mail

*45 gram boter
*250 gram bloem
*20 gram walnoten
*2 eieren
*2 rijpe bananen
*60 gram suiker
*3 eetlepels karnemelk
*1/2 theelepelje zout
1/2 theelepel backin
1 1/2 theelepel baksoda

Bakblik van te voren invetten, en paneermeel instrooien, de oven voorverwar men op 3 (160 graden). Bananen prakken in een schaal of met de mixer. Boter erdoor heen, de suiker en eieren, daarna de bloem, zout, backin en baksoda, voeg toe karnemelk en als laatste de gemalen noten. Het geheel goed door elkaar mengen en dan in het ingevette en gepaneerde bakblik doen,
men plaats het blik dan in de oven en bakt het brood in +/- 30 a 45 minuten gaar. Controleer met een naald dan of het brood gaar is, als er niets aan de naald blijft kleven is het brood gaar.

 
< Vorige   Volgende >