Menu Content/Inhalt
Sandwiches PDF Afdrukken E-mail

BLINKIES


Neem een boterham, snijd er met een glas of ronde koekuitsteker een
gat uit in het midden van de boterham. (laat de korstjes zoveel
mogelijk zitten)

Smeer de boterham en het rondje aan een kant.
Laat boter smelten in de koekepan,

Leg de boterham erin met de onbesmeerde kant, en doe voorzichtig in het rondje een losgeklopt ei.


Het uitgestoken rondje kan ook in de koekepan gebakken worden. Als
het ei harder is en het brood bruin, voorzichtig keren om de andere kant
ook bruin te laten worden.



 

TONIJNSANDWICH

Rooster twee boterhammen in de broodrooster.

Maak van een blikje zalm of tonijn een salade door er wat mayonaise, ketjup, peper en zout aan toe te voegen.

Als de boterhammen klaar zijn, doe dan de salade op een boterham en doe de andere boterham er bovenop. Even doorsnijden.
Heerlijk.

 
< Vorige   Volgende >