Menu Content/Inhalt
M&M koekjes PDF Afdrukken E-mail

*125 gram boter
*125 gram bruine basterdsuiker
*50 gram witte basterdsuiker
*1 ei
*250 gram zelfrijzend bakmeel
*mespunt zout
*250 gram M&M

Verwarm de oven op voor op 210 graden. Roer de boter en de suiker zacht en romig. Voeg al roerend het ei toe, totdat dit volledig is opgenomen. Zeef het bakmeel en het zout op het botermengsel. Meng alles goed dooreen. Roer als laatste de M&M's door de deeg. Bekleed 'n bakplaat met bakpapier. Schep met een theelepel kleine bergjes deeg op de plaat. Duw ze iets plat. Zorg voor 3 cm ruimte tussen de bergjes, vanwege het rijzen. Zet de oven op 190 graden. Bak de koekjes gaar in 10-12 minuten. Laat ze afkoelen en haal ze van de bakplaat.

 
< Vorige   Volgende >