Menu Content/Inhalt
Home
Hartelijk welkom op deze website
1e week januari 2017

Wij zijn gesloten van zondag 1 januari 2017 tot en met dinsdag 10 januari 2017
(1e week van januari 2017)
Laatste dag open zaterdag 31 december 2016
Eerste dag open woensdag 11 januari 2017

 
Weer in ons assortiment!

Na een tijdje te zijn weggeweest weer terug in ons assortiment: 400 gr. bitterkoekjesspijs voor € 4,95

 
Workshop: 3 degen

Poster workshop : 3 degen

---------------------
KLIK HIER VOOR DE WORKSHOP DATA

 

In de kalender kunt u kiezen voor de datum waarop u de workshop wilt volgen. 

Als u een account aanmaakt krijg ik ook uw juiste gegevens.

-----------------------------------------------------------------------

Na het succes van de broodworkshop is er nu een workshop waarin we 3 verschillende degen maken. Voor eindeloos veel variaties.

Het gevoel hoe de degen moeten voelen en hoe je het vervolgens kan verwerken. Dit ga ik uitleggen tijdens de workshop. Maar zoals een workshop betaamt zult u het ook zelf gaan doen. 

-------- 

We beginnen met de uitleg ven het kneden van een basis wit-brood. Met het  basis wit-brood deeg maken we een hartig brood.
Daarna gaan we verder met  roggebrood. We maken het deeg en rollen we hem klaar om hem thuis te koken. Tijdens de workshop zal ik ook een roggebrood koken, een andere techniek dan bakken in de oven.
Dit brood laten we rusten, nu hebben we even pauze om voor te proeven en een kopje koffie/thee te nuttigen. 
Als laatste maken we een korstdeeg, een mooie basis voor zowel hartige taarten en zoete taarten. Met dit deeg zullen we een klein appel/pasteitje maken.
De broden en de taartjes neemt u mee naar huis. Het brood en de taartjes om dezelfde avond nog af te bakken. Het roggebrood om de volgende dag te koken. 
Uiteraard zijn de vormen die we vanavond gebruiken daarna van uzelf.
-------- 

De workshop kost 30 euro, dit is inclusief alle benodigde materialen. U kunt zich hier opgeven . U gaat naar huis met het resultaat van de 3 degen en bakblikjes . Maar het belangrijkste: de kennis en het gevoel!

Lokatie is onze gezellige molenwinkel in molen 'de 4 winden'. Adresgegevens en routebeschrijving kunt u vinden in de linker grijze balk.


Voor meer info kunt u mailen naar:  Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken


Let op! Er is ruimte voor 7 personen. De workshop gaat door met minimaal 5 personen.Inschrijving is definitief. Wij verplichten u niet tot vooruitbetalen, maar verwachten wel dat u op de aangegeven datum aanwezig zal zijn. Aan het begin van de workshop zal betaling plaatsvinden.

Houdt u er rekening mee dat de handen vies worden. Het is handig om sieraden alvast thuis te laten. 

 
Workshop: BROOD

Ik geef weer een nieuwe workshop, maar zolang er nog vraag is naar de workshop over brood, blijven er data voor komen. Er staan nu weer een paar nieuwe data op de kalender.

-----------------------------------------------------------------------

We eten het bijna elke dag: brood. Zo vanzelf sprekend dat we er bijna niet meer over na denken. Een hoop mensen bakken al met de broodbakmachine, maar tijdens deze workshop gaat het over het  gevoel.

Het gevoel hoe een goed brood moet voelen en hoe je het vervolgens kan verwerken. Dit ga ik uitleggen tijdens de workshop. Maar zoals een workshop betaamt zult u het ook zelf gaan doen. 

.... lees hier meer over deze workshop.

 

Poster workshop