Bruggeman Livendo My Sourdough

€ 2,95

Inhoud 400 gram

Gebruiksaanwijzing:

  • Open de verpakking van je My Sourdough.

  • Meng de inhoud met 2000g bloem/meel naar keuze.

  • Voeg water van 35°C toe en meng tot een homogene massa. Voor een vaste desem is ongeveer 1400 g water nodig, afhankelijk van de bloem/meelsoort. Voor een vloeibare desem is ongeveer 2000-2400 g water nodig, afhankelijk van de bloem/meelsoort.

  • Laat de desem 18-20 uur rusten bij een temperatuur van 28-35°C.

  • Bewaar de desem daarna bij ongeveer 4°C.

Je My Sourdough is nu klaar voor gebruik:

  • Gegarandeerd succes met stabiele actieve desemcultuur

  • Creatieve vrijheid

  • Tijdbesparend en efficiënt

  • Easy to use

  • Clean label

Inhoud 400 gram

Gebruiksaanwijzing:

  • Open de verpakking van je My Sourdough.

  • Meng de inhoud met 2000g bloem/meel naar keuze.

  • Voeg water van 35°C toe en meng tot een homogene massa. Voor een vaste desem is ongeveer 1400 g water nodig, afhankelijk van de bloem/meelsoort. Voor een vloeibare desem is ongeveer 2000-2400 g water nodig, afhankelijk van de bloem/meelsoort.

  • Laat de desem 18-20 uur rusten bij een temperatuur van 28-35°C.

  • Bewaar de desem daarna bij ongeveer 4°C.

Je My Sourdough is nu klaar voor gebruik:

  • Gegarandeerd succes met stabiele actieve desemcultuur

  • Creatieve vrijheid

  • Tijdbesparend en efficiënt

  • Easy to use

  • Clean label