Inhoud 400 gram
Gebruiksaanwijzing:
Open de verpakking van je My Sourdough.
Meng de inhoud met 2000g bloem/meel naar keuze.
Voeg water van 35°C toe en meng tot een homogene massa. Voor een vaste desem is ongeveer 1400 g water nodig, afhankelijk van de bloem/meelsoort. Voor een vloeibare desem is ongeveer 2000-2400 g water nodig, afhankelijk van de bloem/meelsoort.
Laat de desem 18-20 uur rusten bij een temperatuur van 28-35°C.
Bewaar de desem daarna bij ongeveer 4°C.
Je My Sourdough is nu klaar voor gebruik:
Gegarandeerd succes met stabiele actieve desemcultuur
Creatieve vrijheid
Tijdbesparend en efficiënt
Easy to use
Clean label
Inhoud 400 gram
Gebruiksaanwijzing:
Open de verpakking van je My Sourdough.
Meng de inhoud met 2000g bloem/meel naar keuze.
Voeg water van 35°C toe en meng tot een homogene massa. Voor een vaste desem is ongeveer 1400 g water nodig, afhankelijk van de bloem/meelsoort. Voor een vloeibare desem is ongeveer 2000-2400 g water nodig, afhankelijk van de bloem/meelsoort.
Laat de desem 18-20 uur rusten bij een temperatuur van 28-35°C.
Bewaar de desem daarna bij ongeveer 4°C.
Je My Sourdough is nu klaar voor gebruik:
Gegarandeerd succes met stabiele actieve desemcultuur
Creatieve vrijheid
Tijdbesparend en efficiënt
Easy to use
Clean label